Tapahtumakalenteri


Vedic Art perus- ja jatkokurssit HelsingissäLauantai  15.4.2023 - Sunnuntai 16.4.2023 - Art-Hub, Kristianinkatu 15, 00170 Helsinki

Vedic Art peruskurssit pidetään la-su klo 10-16 Art-Hubin taidestudiolla Helsingin Kruununhaassa, Kristianinkatu 15. Viikonlopun hinta on 155,- (peruskurssin osa 1, 2 tai 3 tai jatkokurssi 1 tai 2).

Kurssipäivä rakentuu luennoista sekä niiden välissä tehtävistä harjoituksista. Yhden viikonlopun aikana voit käydä läpi yhden osion. Koko peruskurssi koostuu kolmesta osiosta. Jokaisen osion jälkeen voit itse päättää, jatkatko seuraavaan osioon.

Taiteen 17 prinsiippiä ovat Vedic Artin perusta. Niiden kautta kuljetaan kohti omaa luovaa ilmaisua. Vedic Art kurssin aloittaminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta maalaamisesta.

Tuo omat välineet (akryylivärit, siveltimiä, maalauspohjia tai -papereita) tai materiaalimaksua (25,-/viikonloppu) vastaan saat kaiken tarvitsemasi materiaalin käyttöösi. Tarkempia tietoja materiaaleista ja kurssin sisällöstä saat art@art-hub.fi

Kurssin opettajana toimii Kuvataiteilija ja kuvataideopettaja Riika Pikkuvirta (TaM). Riika on myös Vedic Art Internationalin Suomen koordinaattori.

Lue lisää Vedic Artista www.vedicart.fi

Tapahtuman kotisivut

Vedic Art Online-kurssi, osa I, II tai IIILauantai  15.4.2023 - Sunnuntai 16.4.2023 - Zoom-verkkokokous

Vedic Art peruskurssit pidetään la-su klo 10-16 verkossa Zoom-sovelluksen kautta. Viikonlopun hinta on 129,- (peruskurssin osa 1, 2 tai 3). Tarvitset vain omat maalausvälineet. Verkkokurssit noudattelevat samaa rakennetta lähikurssien kanssa, joten voit yhdistää verkkokursseja myöhemmin myös lähikursseihin.

Kurssipäivä rakentuu luennoista sekä niiden välissä tehtävistä harjoituksista. Yhden viikonlopun aikana voit käydä läpi yhden osion. Koko peruskurssi koostuu kolmesta osiosta. Jokaisen osion jälkeen voit itse päättää, jatkatko seuraavaan osioon.

Vedic Art kurssin aloittaminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta maalaamisesta.

Kurssin opettajana toimii Kuvataiteilija ja kuvataideopettaja Riika Pikkuvirta (TaM). Riika on myös Vedic Art Internationalin Suomen koordinaattori, sekä ainoa Vedic Art -opettaja Suomessa, jolla on Vedic Art Online-kurssien sertifikaatti.

Lisätietoja kurssista saat riika.pikkuvirta@art-hub.fi

Tapahtuman kotisivut

Vedic Art -peruskurssi ja jatkokurssi OulussaLauantai  15.4.2023 10.00 - Sunnuntai 16.4.2023 16.00
Vedic Art -kuvataidemenetelmän kurssi Oulussa la-su 15.-16.4. klo 10-16 osoitteessa Pikisaarentie 15 B, Luova Tila 3. krs, 315 Hinta 120 e / 2 pv Vedic Art -peruskursseilla tutustutaan kokemuksellisesti kaikkiin 17 prinsiippiin. 1. viikonlopulla prinsiipit 0-8, toisella 9-12, kolmannella 13-17. Samaan viikonloppuun voi osallistua eri vaiheissa olevia kurssilaisia, opetusta saa vuorotellen. Opetan peruskurssien lisäksi kolmea ensimmäistä jatkokurssia. I teach courses also in English. Menetelmä on kokemuksellinen ja tulee eläväksi oman tekemisen, piirtämisen ja maalaamisen kautta. Hinta sisältää tilavuokran, opetuksen sekä tauoilla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tunnin mittaisella lounastauolla ehdit käydä syömässä tai voit ottaa omat eväät. Käytössä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja mikro. Ilmoittautumiset kurssia edeltävän viikon torstaina 6.4. tästä linkistä https://forms.gle/jNR3owKrajeaWreW7 Tai lähetä osallistujan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä mahdollinen erityisruokavalio osoitteeseen anna.m.asplund(at)gmail.com tai viestillä 040 7353 740 / Anna Asplund

Tapahtuman kotisivut