Vedic Art Kurssit

Tulevat Vedic Art kurssit löydät tapahtumakalenterista. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Vedic Art opettajiin.

Vedic Art Peruskurssin aikana käydään läpi Vedic Artin perusteet, mukaanlukien taiteen 17 prinsiippiä. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kuvan tekemisestä sillä luovuus ei ole riippuvainen tekniikasta. Kurssin kesto on minimissään 6 päivää (30 tuntia) ja se voi jakaantua 1-3 osioon, esimerkiksi kolmeen viikonloppuun.

Vedic Art Jatkokurssille voi osallistua peruskurssin jälkeen. Jatkokurssit antavat syvempää tietoa prinsiipeistä sekä mahdollisuuden keskittyä opettajan ohjauksessa enemmän maalausprosessiin ja omaan kehitykseen. Jatkokurssien teemat vaihtelevat opettajan mukaan. Kurssin kesto on minimissään neljä päivää (20 tuntia).

Edistyneiden jatkokurssit. Kun olet käynyt läpi perus- ja jatkokurssit, voit jatkaa edistyneiden jatkokursseille. Kursseja järjestetään eri teemojen mukaisesti. Suomessa näitä jatkokursseja järjestävät Free Vedic Art opettajat Marjaana Murto, Pirjo Hirvonen sekä Maija Pitz-Koponen. Kurssit sisältävät maalausta syventävää opetusta Vedic Art -tekniikalla luento-osuuksineen. Kaikkien jatkokurssien tavoite on päästä luovaan prosessiin syvemmin ja kokonaisvaltaisemmin yksilön oman kehityksen eri vaiheissa taiteen ja elämän myötäillessä toisiaan. Tällaiseen tavoitteeseen päästään ajallisesti pidemmissä maalausprosesseissa ts. pitkillä viikon tai useamman pituisilla jatkokursseilla.

Vedic Art Opettajakurssit. Tarjolla on kaksi erilaista kurssikokonaisuutta, joista voit valita itsellesi sopivan. Intensiivikurssi (8 päivää) tai useampina viikonloppuina.

Vedic Art -opettajakoulutus on tarkoitettu opetuksesta kiinnostuneille, jotka ovat käyneet peruskurssin sekä jatkokurssi I:n, joka sisältää prinsiippien täydennykset ja kolme kosmista viivaa. Tämän jatkokurssin voi suorittaa myös opettajakurssin yhteydessä kahta päivää ennen varsinaista kurssia. Opettajakurssi antaa kurssilaiselle valmiudet järjestää ja pitää itsenäisesti Vedic Art -kursseja.

Vedic Art Opettajakursseja pitävät:

Pirjo Hirvonen, Priinia Oy

Pohjantie 2 A 99, 02100 Espoo

Puhelin: 040-506 3412

Sähköposti: pirjo.hirvonen@priinia.fi

Internet: http://www.priinia.net

Marjaana Murto

Professorintie 4 31500 Koski TL

Puhelin: 040 7179781

Sähköposti: marjaana.murto@gmail.com

Internet: www.marjaanamurto.fi

Maija-Pitz-Koponen, Kuvataiteilija, muotoilija

AAVA Free Vedic Art Akatemia

Hämeenkoski

Puhelin: 050 3315669

Sähköposti: freevedicart@aava-art.fi

Internet: http://www.aava-art.fi

Galleriasivut: http://maija-pitz-koponen.format.com